Foglalási feltételek


1. Szálláshely (parcella, üdülőház vagy sátor) elfoglalása:

Amennyiben a megrendelés szerinti napon bármilyen okból nem tud megérkezni, és erről előzetesen nem értesít minket, az Ön számára foglalt szálláshelyet nem tudjuk fenntartani. Az értesítés elmaradása esetén csak a még szabadon álló szálláshelyeket tudjuk felajánlani, és előfordulhat, hogy ez nem egyezik meg eredeti foglalásával. Korábbi érkezés esetén előfordulhat, hogy nem tudunk Önnek szálláshelyet biztosítani.

2. Előleg fizetése:

2.1. Szállásdíj előlegét SZÉP kártyával (OTP, MKB, K&H), online fizetéssel, vagy banki utalással egyenlítheti ki. A banki utaláshoz két lehetőség áll rendelkezésre, utalhat Forintban, vagy Euroban. Mindkét pénznemhez külön bankszámlaszámok állnak rendelkezésre. Amennyiben számláját Forintban vezetik, akkor kérjük, hogy a Forintban megadott előleg összegét utalja a Forint számlánkra. Ha Euroban vezetett számláról utal, akkor az Euroban megadott előleg összeget utalja az Euro számlánkra.

2.2. A megrendelt szolgáltatásokat csak az előleg határidőre történő megérkezése esetén biztosítjuk.

2.3. Kérjük, hogy érkezésekor hozza magával minden foglalási dokumentumát.

2.4. Az általunk megadott előleg összege nem tartalmazza a banki átutalási költséget, ez Önt terheli.

2.5. A fennmaradó szállásdíj összegét, az esetleges többlet költségeket (pl. kutya, plusz személyek díja, stb.) valamint az idegenforgalmi adót a kemping recepcióján kell kiegyenlíteni.

2.6. Az idegenforgalmi adót csak készpénzzel lehet kifizetni.

3. Lemondási feltételek és lemondási díjak:

Lemondási díjak:

30 nappal érkezés előtt díjmentes
14-29 nappal érkezés előtt Megrendelt szolgáltatás 50%-a, vagy max. a befizetett előleg összege
8-13 nappal érkezés előtt Megrendelt szolgáltatás 60%-a, vagy max. a befizetett előleg összege
7 -1 nappal érkezés előtt Megrendelt szolgáltatás 80%-a, vagy max. a befizetett előleg összege
Érkezés napján, vagy ha a lemondás elmarad Teljes szállásdíj, vagy max. a befizetett előleg összege

4. Visszautalás:

Lemondás esetén a befizetett előleget banki átutalással tudjuk visszafizetni. Az esetlegesen felmerülő lemondási díjjal csökkentett összeget utaljuk vissza. Helyszíni visszafizetés nem lehetséges. A visszautalás banki költsége a megrendelőt terheli.

SZÉP kártyával fizetett előleget nem áll módunkban készpénzben visszafizetni, azt SZÉP kártyájára tudjuk visszautaltatni.

5. Megrendelés módosítása, egyéb feltételek:

5.1. Érkezése előtt megrendelése módosítása csak a kempinggel való írásbeli egyeztetés után lehetséges. Az érkezési és távozási dátum változtatása is a foglalás módosításának minősül.

5.2. Érkezés után a tartózkodási idő rövidítését nem áll módunkban elfogadni, ebben az esetben a megrendelt teljes időszak fizetendő.

6. További fontos tudnivalók:

6.1. A kemping házirendje fontos szabályokat tartalmaz, amelyeknek a betartása Önnek is kötelező. Tájékozódjon honlapunkon (www.siocamping.hu).

6.2. Felhívjuk figyelmét, hogy a főszezoni időszakban kempingünk bejárata/kapuja 13.00-tól 15.00 óráig és 23.00-tól 06.00 óráig a kemping nyugalom biztosítása érdekében zárva tart. Az éjszakai zárás a teljes nyitva tartás alatt érvényes. A jelzett időszakokban az érkezés és távozás, valamint a teljes gépjárműforgalom szünetel.

6.3. A háziállatok tartását külön házirend szabályozza. Kérjük, jelezze előre, ha háziállatával együtt érkezik, és ebben az esetben hozza magával kutyája egészségügyi könyvét, pórázát valamint szájkosarát, és olvassa el figyelmesen a háziállat tartásra vonatkozó szabályokat.

7. A változtatás jogát fenntartjuk.

Sok szeretettel várjuk kempingünkbe és kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Siocamping.hu - 2020